Botezul, un nou inceput de drum.

Botezul aduce multa bucurie in familie, fiind de altfel cel mai de pret lucru ce trebuie facut in momentul in care ati adus pe lume un bebelus.
Faptul ca bebelusul trece de la cele pagane la lumea crestina aduce multa emotie in randul familiei dar si al celor prezenti.
Taina botezului este poruncita de Insusi Dumnezeu pentru că si Fiul Hristos S-a botezat si a trimis pe Ucenicii Sai dupa Invierea Acesuia pentru a boteza, spunand astfel : „Drept aceea, mergand, invataţi toate neamurile, botezandu-le in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh… ,din acel moment, Biserica ofera botezul Sfant fiecarui om spre crestinare.
Sfantul Botez este compus din 3 parti foarte importante :
In prima parte are loc lepadarea de satana, in a doua parte se sfinte apa din cristelnita, iar in ultima pare are loc botezul prin afundare in apa sfintită a cristelnitei, aceasta se face de 3 ori si simbolizeaza îngroparea cea de trei zile si Invierea lui Hristos.
La sfarsitul celei de a treia parti, copilul trece la lumea crestina fiind din acel moment fiu al lui Hristos.

ImaginiDePoveste.ro va ofera filmari si fotografii botez cu echipamente de ultima generatie pentru imagini de poveste la preturi fara concurenta.

Ce ne recomanda?

Combinam profesionalismul cu pasiunea pentru rezultate de exceptie.
Folosim aparatura profesionala de ultima generatie pentru imagini impecabile.
Tratam orice proiect cu seriozitate maxima (asta nu inseamna ca nu avem simtul umorului 😛 ).