Nunta

Nunta este evenimentul cel mai important pentru un cuplu, este acel moment in care cuplul devine familie si cu adevarat uniti in fata Lui Dumnezeu.
Cu siguranta nu exista fata ce nu se viseaza in rochie de mireasa alaturi de un ginere chipes, atent si iubitor, doar ca pana a pasi in biserica la brat cu tatal sau sotul, sunt planuri si pregatiri pentru ca totul sa iasa perfect pana la ultimul detaliu.
Orice cuplu isi doreste sa isi rezerve din timp un restaurant si o echipa specializata pentru fotografii si filmare nunta care sa le surpinda in imagini dar si pe pelicula momentele unice ale nuntii, acele momente ce deseori trec cu vederea in timpul nuntii dar care se retraiesc odata cu vizionarea fotografiilor sau a filmarii nuntii.
Adesea, curpinsi fiind de „febra” nuntii, aceste clipe se succed una dupa alta astfel incat dimineata o mare parte din cliple frumoase sunt uitate.
Nu de putine ori suntem sunati dupa predarea materialelor pentru a ne multumi pentru calitatea lor, satisfactia in astfel de cazuri fiind imensa.

Ce ne recomanda?

Combinam profesionalismul cu pasiunea pentru rezultate de exceptie.
Folosim aparatura profesionala de ultima generatie pentru imagini impecabile.
Tratam orice proiect cu seriozitate maxima (asta nu inseamna ca nu avem simtul umorului 😛 ).

Filmari in full-hd

Filmarile evenimentelor se fac cu camere full-hd pentru ca imaginile sa fie impecabile.

Fotografii

Folosim camere foto dar si obiective profesionale pentru cadre perfecte.

Make-up profesional

Optional, putem asigura make-up profesional atat pentru evenimente contractate cat si pentru sedintele foto in studio.